Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 140g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Herkkusieni 420g67kcal8.8g1.3g1.4g6.3g
Paprika keltainen 168g51kcal1.6g8.6g0.3g3.4g
Sipuli 112g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Parsakaali brokkoli 560g196kcal25.9g10.9g1.7g14g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g42g29kcal3.4g3.4g1.5g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g42g92kcal0g22.7g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g14g47kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee672g692kcal155.2g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g2467kcal394.2g111.6g31.6g53.2g
Valittu annoskoko2170g1234kcal197.1g55.8g15.8g26.6g
Annoskoko puolitettuna1085g617kcal98.6g27.9g7.9g13.3g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369