Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 701g250kcal1.1g49.9g0.6g14g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5.3g19kcal0.2g4.2g0.2g0g
Margariini 60%, keskiarvo 263g1400kcal0.9g0.9g157.8g0g
Kananmuna kuoreton 289g413kcal36.2g0.9g29.6g0g
Sokeri 298g1210kcal0g297.7g0g0g
Maapähkinä 123g697kcal31.4g16.2g52.8g19.4g
Korppujauho 351g1284kcal36.8g262.6g3.6g18.6g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g35g119kcal4.2g21g1g4.2g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 88g30kcal2.7g4.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g10903kcal228.8g1328.6g491.4g112.6g
Valittu annoskoko2170g5452kcal114.4g664.3g245.7g56.3g
Annoskoko puolitettuna1085g2726kcal57.2g332.2g122.9g28.2g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309739