Feta-jauhelihapastavuoka

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe.

Anna sipulin kuullottua hetki.

Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki.

Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Joriia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 600g579kcal18.1g117.5g1.9g5.9g
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)600g150kcal6g33g0g8.4g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Salaattijuusto yrttiöljyssä 25% (Xtra), annos 100g150g450kcal24g3g37.5g0g
Edam-juusto (Baltic prinsess), annos 20g150g492kcal42g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4350g6041kcal392.2g314.2g355.2g31.2g
Valittu annoskoko2175g3020kcal196.1g157.1g177.6g15.6g
Annoskoko puolitettuna1088g1510kcal98.1g78.6g88.8g7.8g
Arvot/100g100g139kcal9g7.2g8.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460777