Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino300g1020kcal69g159g11.1g18g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g30g34kcal0.2g6.9g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl300g114kcal3g27g0g0g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Basilika, tuore 20g5.4kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g250g613kcal45g1.5g47.5g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g500g100kcal3g16.5g1.5g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 700g91kcal7.8g6.9g1.4g8.4g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g5035kcal259g456g235.6g54g
Valittu annoskoko2176g2518kcal129.5g228g117.8g27g
Annoskoko puolitettuna1088g1259kcal64.8g114g58.9g13.5g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56565