Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g1440g5040kcal172.8g936g31.7g129.6g
Oliiviöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 400g87kcal1.2g6.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g14706kcal363.2g1916g544.6g264g
Valittu annoskoko2176g7353kcal181.6g958g272.3g132g
Annoskoko puolitettuna1088g3677kcal90.8g479g136.2g66g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761