Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore423g42kcal2.5g7.2g0.4g3g
Sipuli, kokonainen 50g59g16kcal0.8g2.8g0.1g0.4g
Omena, ulkomainen kuorittu847g347kcal1.7g79.6g0.8g15.2g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)847g508kcal28.8g38.1g29.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g1827kcal67.6g255.4g61.8g37.2g
Valittu annoskoko2176g913kcal33.8g127.7g30.9g18.6g
Annoskoko puolitettuna1088g457kcal16.9g63.9g15.5g9.3g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500