Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g988g1186kcal148.2g69.2g29.6g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g481g317kcal72.1g0g3.4g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g534g854kcal11.2g20.3g80.1g0g
Sipuli 134g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Oivariini, 60 (100g)40g220kcal0.4g0.4g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g5236kcal467.2g192.6g274.8g4.6g
Valittu annoskoko2176g2618kcal233.6g96.3g137.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna1088g1309kcal116.8g48.2g68.7g1.2g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179