Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g563g169kcal5.6g22.5g1.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g34g247kcal0.3g0.3g27g0g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g17g16kcal0.2g3.1g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g225g383kcal5.6g13.5g33.8g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g225g405kcal5.6g15.8g33.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4356g2839kcal48.2g189.6g194.2g9.4g
Valittu annoskoko2178g1419kcal24.1g94.8g97.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna1089g710kcal12.1g47.4g48.6g2.4g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430