Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 446g1616kcal36.3g352.5g2.5g7.6g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen450g585kcal76.5g9g36.9g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.8g0.6g7.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Vesi975g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4358g4706kcal229.2g758.6g95g31g
Valittu annoskoko2179g2353kcal114.6g379.3g47.5g15.5g
Annoskoko puolitettuna1089g1177kcal57.3g189.7g23.8g7.8g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081