Suklaajäätelö, itsetehty

Sulata suklaa maitoon.

Sekoita sokeri, jauhoja ja suola sekä lisää hitaasti suklaamaitoon, kunnes sakenee n. 5 min. Vatkaa muna rikki kipossa ja lisää hitaasti siihen puolet sakeasta suklaamassasta.

Yhdistä loppuun massaan.

Sekoita hyvin.

Jäähdytä.

Lisää kerma hyvin sekoittaen.

Kaada massa jäädytettyyn jäätelökoneeseen ja anna koneen tehdän käätelö loppuun n. 20 min.

Meppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl88g298kcal1.8g2.6g30.7g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl14g18kcal1.8g0g1.1g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g5.6g20kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Sokeri14g56kcal0g13.8g0g0g
Maito, Kevyt63g29kcal2g3g0.9g0g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g35g177kcal3.1g10.1g13.8g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g1196kcal18.8g66.8g93.2g4.4g
Valittu annoskoko218g598kcal9.4g33.4g46.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna109g299kcal4.7g16.7g23.3g1.1g
Arvot/100g100g274kcal4.3g15.3g21.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40126