Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 78g26kcal0.5g4.3g0.2g2g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g16g19kcal0.5g0.7g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g120kcal2.4g11.6g6.2g4.2g
Valittu annoskoko218g60kcal1.2g5.8g3.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna109g30kcal0.6g2.9g1.6g1.1g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011