Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti85g93kcal18.6g0.1g2.5g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen1.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Paprikajauhe 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.2g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Persilja 9g2.6kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g296kcal39.4g9.2g11.2g4.8g
Valittu annoskoko218g148kcal19.7g4.6g5.6g2.4g
Annoskoko puolitettuna109g74kcal9.9g2.3g2.8g1.2g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132840