Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%112g191kcal22.5g0g11.2g0g
Ranskankerma Valio28g79kcal0.7g1g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Flora ruokakerma 15 % 250g23g35kcal0.4g0.8g3.5g0g
Pekoni Pirkka26g76kcal3.7g0.3g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g777kcal55.4g6.8g59g1g
Valittu annoskoko218g389kcal27.7g3.4g29.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna109g194kcal13.9g1.7g14.8g0.3g
Arvot/100g100g178kcal12.7g1.6g13.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161