Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g75g113kcal14.2g0g6.6g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.7g2.4kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka5.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.1g21kcal0.7g4.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g364kcal31g14.4g21.4g1.4g
Valittu annoskoko218g182kcal15.5g7.2g10.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna109g91kcal7.8g3.6g5.4g0.4g
Arvot/100g100g84kcal7.1g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357026