Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g129g180kcal20.6g3.9g9.4g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)38g23kcal0.3g1.8g1.5g0.1g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g30g108kcal2.6g23.1g0.3g0g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.9g5.3kcal0.2g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g644kcal48g60.2g23.2g0.8g
Valittu annoskoko218g322kcal24g30.1g11.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna109g161kcal12g15.1g5.8g0.2g
Arvot/100g100g147kcal11g13.8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056