Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 70g156kcal12.3g0g11.9g0g
Sipuli (käsittelemätön)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana436g433kcal27g15g29g1.4g
Valittu annoskoko218g216kcal13.5g7.5g14.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna109g108kcal6.8g3.8g7.3g0.4g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.4g6.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397126