Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 55g | 197kcal | 7.1g | 36.1g | 2g | 3.3g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 66g | 80kcal | 13.9g | 0g | 2.6g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 22g | 24kcal | 3.9g | 0.4g | 0.7g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 22g | 2.4kcal | 0.2g | 0.2g | 0g | 0.2g | |
Sipuli (kuorittu) | 11g | 3kcal | 0.1g | 0.5g | 0g | 0.2g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 22g | 4.4kcal | 0.1g | 0.8g | 0.1g | 0.3g | |
Kurkku, tuore | 22g | 2.2kcal | 0.1g | 0.4g | 0g | 0.2g | |
Annoskoko tuplana | 438g | 626kcal | 50.8g | 76.8g | 10.8g | 8.4g | |
Valittu annoskoko | 219g | 313kcal | 25.4g | 38.4g | 5.4g | 4.2g | |
Annoskoko puolitettuna | 109g | 157kcal | 12.7g | 19.2g | 2.7g | 2.1g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.6g | 17.6g | 2.5g | 1.9g |