Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 58g45kcal1g9.4g0.1g0.6g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g29g34kcal0.2g1.6g2.9g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste58g15kcal0.5g2.8g0.2g1.3g
Lohifilee 73g142kcal13.6g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g473kcal30.6g27.6g26g3.8g
Valittu annoskoko219g237kcal15.3g13.8g13g1.9g
Annoskoko puolitettuna109g118kcal7.7g6.9g6.5g1g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908