Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 157g225kcal25.1g0g13.9g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g31g35kcal0.7g1g3.1g0g
Tilli, tuore 7.5g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Aurajuusto19g64kcal3.8g0g5.4g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl4g5.7kcal0.2g0.4g0.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g665kcal60.2g3.4g45.8g0.4g
Valittu annoskoko219g332kcal30.1g1.7g22.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna109g166kcal15.1g0.9g11.5g0.1g
Arvot/100g100g152kcal13.8g0.8g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022