Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)22g81kcal6.6g0g5.9g0g
Parsakaali brokkoli 44g15kcal2g0.9g0.1g1.1g
Kuohukerma,valio,2dl44g149kcal0.9g1.3g15.3g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu44g131kcal1.8g1.8g13.1g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell66g72kcal15.1g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g897kcal52.8g8g71.6g2.2g
Valittu annoskoko219g449kcal26.4g4g35.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna110g224kcal13.2g2g17.9g0.6g
Arvot/100g100g205kcal12.1g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382