Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g94g163kcal16.5g0g10.8g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g29g21kcal0.7g4.9g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g9g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)82g45kcal0.8g3.3g3.3g0.5g
Tilli, tuore 4.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g469kcal36.6g17.8g28.4g1.8g
Valittu annoskoko219g235kcal18.3g8.9g14.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna109g117kcal9.2g4.5g7.1g0.5g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670