Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 42g32kcal0.8g6.4g0.1g0.4g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)26g31kcal5.2g0g0.9g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)83g38kcal2.7g4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g210kcal17.8g22.2g4.6g1.2g
Valittu annoskoko219g105kcal8.9g11.1g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna109g53kcal4.5g5.6g1.2g0.3g
Arvot/100g100g48kcal4.1g5.1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339