Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)56g48kcal3.4g8.4g0g1.7g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 2.5g7.5kcal0.2g0.3g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto17g57kcal3.4g0g4.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 5.6g15kcal0.3g2.5g0.4g0.1g
Leipä, vaaleavarras4.5g10kcal0.3g1.9g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g311kcal16.4g33.4g12g6.6g
Valittu annoskoko219g156kcal8.2g16.7g6g3.3g
Annoskoko puolitettuna110g78kcal4.1g8.4g3g1.7g
Arvot/100g100g71kcal3.7g7.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631