Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 68g76kcal14.3g0g2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Selleri, annos 50g5.6g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g184kcal29.6g6.6g4.2g2.4g
Valittu annoskoko219g92kcal14.8g3.3g2.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna109g46kcal7.4g1.7g1.1g0.6g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907