Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 96g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 23g50kcal3.9g0g3.8g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 37g28kcal0.7g5.7g0.1g0.4g
Porkkana, keitetty, suolaa 12g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 23g7.7kcal0.2g1.2g0g0.7g
Sipuli, paistettu 3.9g4kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.2g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Pavut tomaattikastikkeessa24g18kcal1g3.1g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana437g230kcal12.2g22.2g9g5.4g
Valittu annoskoko219g115kcal6.1g11.1g4.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna109g58kcal3.1g5.6g2.3g1.4g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277