Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g1002g1654kcal200.5g0g100.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g752g180kcal13.5g22.6g3.8g14.3g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Margariini 80% keskiarvo50g356kcal0.2g0.1g40.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)251g413kcal7.5g10g37.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4360g5274kcal446.6g77.4g364g32.8g
Valittu annoskoko2180g2637kcal223.3g38.7g182g16.4g
Annoskoko puolitettuna1090g1319kcal111.7g19.4g91g8.2g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461