Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 750g135kcal4.2g18.7g3g5.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g995kcal113.9g0g60g0g
Sipuli 165g50kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g525g107kcal3.1g19.9g1.6g7.3g
Ketsuppi, Heinz81g83kcal0.7g19.5g0.1g1g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.5g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g3581kcal250g135.2g220.6g35.2g
Valittu annoskoko2184g1790kcal125g67.6g110.3g17.6g
Annoskoko puolitettuna1092g895kcal62.5g33.8g55.2g8.8g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640