Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 258g845kcal27.2g156.5g5.7g25.5g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g281g984kcal16.9g213.7g4.8g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 469g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen937g309kcal30.9g45.9g0g0g
Oivariini, 60 (100g)47g258kcal0.5g0.5g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g4793kcal151g833.2g77.2g62.2g
Valittu annoskoko2184g2397kcal75.5g416.6g38.6g31.1g
Annoskoko puolitettuna1092g1198kcal37.8g208.3g19.3g15.6g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336