Minttusuklaapiirakka

Pohja:

6dl sokeria
5dl vehnäjauhoja
2tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
6rkl kaakaota
3dl kuumaa vettä
300g voita(sulaa)
4 munaa

sekoita kuivat aineet keskenään.

kiehauta vesi ja lisää se.
sulata voi ja lisää sekä munat.

nämä aineet siis sekoitetaan puulastalla EI SÄHKÖVATKAIMELLA.

paista 200 asteessa n.25 min.

täyte, voicreemi+suklaakuorrute:

150 voita(pehmeää)
5dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
2 keltuaista

vatkaa aineet vaahdoksi ja levitä jäähtyneen piirakan päälle.

anna kreemin kovettua ja sitten sulata 1,5 suklaalevyä(MARABOY minttukrokant) ja lisää tilkka rypsiöljyä.

levitä ja koveta...nam!

Reseptistä tulee n. 64 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Simpukka86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 437g1773kcal0g436.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 280g959kcal28.5g195.7g3.4g9.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton31g101kcal7.3g3.3g6.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 262g0kcal0g0g0g0g
Voi 262g1901kcal3.1g1g213.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)175g220kcal19.2g0.5g15.7g0g
Voi 131g951kcal1.6g0.5g106.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g262g1048kcal0g262.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.8g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g35g22kcal1.2g0.1g8.7g0g
Minttukrokantti (Marabou), annos 200g262g1415kcal14.2g150.7g83.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g17165kcal152g2155.2g893g19.8g
Valittu annoskoko2184g8583kcal76g1077.6g446.5g9.9g
Annoskoko puolitettuna1092g4291kcal38g538.8g223.3g5g
Arvot/100g100g393kcal3.5g49.3g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164542