Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g958g1917kcal191.7g0g124.6g0g
Vesi719g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl90g262kcal2.1g2.7g27g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix129g65kcal1.9g12.9g0.6g0g
Sipuli 132g40kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Coctailkurkku, Pirkka36g10kcal0.4g2g0.4g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 48g164kcal4.9g33.5g0.6g1.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g72g647kcal0g0g71.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g6208kcal405.2g114.8g450.8g9g
Valittu annoskoko2184g3104kcal202.6g57.4g225.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna1092g1552kcal101.3g28.7g112.7g2.3g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832