Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 812g1159kcal101.5g2.4g83.3g0g
Voi 369g2678kcal4.4g1.5g300.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 185g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g277g1695kcal58.4g19.1g154.5g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g92g9kcal1.4g0g0.6g78.5g
Leivinjauhe 28g49kcal1.4g10.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g74kcal0g18.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 44g164kcal8.2g4.9g9.6g13.5g
Vesi, vesijohtovesi 222g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 54g77kcal6.8g0.2g5.6g0g
Voi 25g180kcal0.3g0.1g20.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g19g113kcal3.9g1.3g10.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g6.3g0.6kcal0.1g0g0g5.3g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3g11kcal0.5g0.3g0.6g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g12433kcal374g120.8g1169.6g196.6g
Valittu annoskoko2184g6217kcal187g60.4g584.8g98.3g
Annoskoko puolitettuna1092g3108kcal93.5g30.2g292.4g49.2g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256597