Kesäkurpitsakeitto

Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1225g221kcal6.9g30.6g4.9g8.6g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g63g136kcal8.7g13.5g5.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g350g980kcal66.5g0.1g77g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g39g40kcal3g6.3g0.2g0.8g
Voi 98g711kcal1.2g0.4g79.7g0g
Basilika, tuore 14g3.8kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Timjami, annos 3g11g22kcal1g2.8g0.8g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g4435kcal185.4g144.6g337.4g40g
Valittu annoskoko2184g2218kcal92.7g72.3g168.7g20g
Annoskoko puolitettuna1092g1109kcal46.4g36.2g84.4g10g
Arvot/100g100g102kcal4.2g3.3g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303407