Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)209g264kcal23g0.6g18.8g0g
Sokeri 356g1444kcal0g355.5g0g0g
Rypsiöljy 251g2221kcal0g0g251.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 558g101kcal3.1g14g2.2g3.9g
Vehnäjauho puolikarkea 502g1724kcal51.2g351.7g6g17.6g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.8g10kcal0.1g2.2g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Rusina 168g490kcal4.7g100.6g0.8g16.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g112g670kcal26.8g7.4g60.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g13986kcal219.2g1696.8g678.8g75.6g
Valittu annoskoko2184g6993kcal109.6g848.4g339.4g37.8g
Annoskoko puolitettuna1092g3497kcal54.8g424.2g169.7g18.9g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310097