JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1228g2038kcal233.3g0g122.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl351g298kcal4.9g15.4g24.6g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras114g304kcal9.7g58.4g1.1g15.3g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl204g267kcal26.5g1g17.5g0g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Paprikajauhe 5.3g17kcal0.8g1g0.7g2g
Maustepippuri, annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4368g6043kcal560.2g183g335.4g47.2g
Valittu annoskoko2184g3022kcal280.1g91.5g167.7g23.6g
Annoskoko puolitettuna1092g1511kcal140.1g45.8g83.9g11.8g
Arvot/100g100g138kcal12.8g4.2g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927