Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1499g2154kcal239.8g0g133.4g0g
Rypsiöljy 121g1074kcal0g0g121.4g0g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Tilli, tuore 300g90kcal11.1g2.7g2.4g6.3g
Korppujauho 45g165kcal4.7g33.7g0.5g2.4g
Ruokasuola jodioitu 39g1kcal0.2g0g0g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4374g7066kcal518.8g84g516.4g26.6g
Valittu annoskoko2187g3533kcal259.4g42g258.2g13.3g
Annoskoko puolitettuna1094g1767kcal129.7g21g129.1g6.7g
Arvot/100g100g162kcal11.9g1.9g11.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101230