Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g13g40kcal6.5g3.5g0.1g2g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g1g9kcal0g0g1g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)125g38kcal1.3g5g0.5g0.3g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g25g15kcal0.2g1.3g1g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g244kcal17.6g27.2g5.4g6.2g
Valittu annoskoko219g122kcal8.8g13.6g2.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna110g61kcal4.4g6.8g1.4g1.6g
Arvot/100g100g56kcal4g6.2g1.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181109