Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g94g118kcal4.7g2.6g9.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g56g203kcal15.7g1.1g15.2g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl9g31kcal1.3g5g0.6g1g
Ruisjauho Pirkka17g52kcal1.6g10.3g0.3g2.5g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g930kcal57.2g39.6g60.2g7g
Valittu annoskoko219g465kcal28.6g19.8g30.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna110g232kcal14.3g9.9g15.1g1.8g
Arvot/100g100g212kcal13.1g9g13.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368