Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 83g13kcal0.6g1.7g0.1g1.7g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.2g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g8.3g21kcal0.5g0.3g2g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g84kcal2.8g5.2g5g3.6g
Valittu annoskoko219g42kcal1.4g2.6g2.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna110g21kcal0.7g1.3g1.3g0.9g
Arvot/100g100g19kcal0.6g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093