Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK38g64kcal3.8g3.8g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g75g26kcal1.2g5.2g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 11g5.1kcal0.1g1g0g0.2g
Sinappi 2.4g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 23g4.5kcal0.2g0.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g259kcal11.8g26.2g11.4g4.4g
Valittu annoskoko219g129kcal5.9g13.1g5.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna110g65kcal3g6.6g2.9g1.1g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174