Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g38g64kcal7.5g0g3.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g47g38kcal0.7g3.1g2.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g2.6g10kcal0.6g0g0.9g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g12g34kcal2.5g0.1g2.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)8.4g61kcal0g0g6.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g28g96kcal1.9g21.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g625kcal28.6g51.8g33.4g2g
Valittu annoskoko219g313kcal14.3g25.9g16.7g1g
Annoskoko puolitettuna110g156kcal7.2g13g8.4g0.5g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924