Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus11g37kcal1.5g0.1g3.4g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa49g64kcal8.8g0.6g2.7g0g
Valio fraiche 5%15g14kcal0.6g1.1g0.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)30g50kcal0.9g1.2g4.5g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)7.5g20kcal2.3g0g1.1g0g
Ketsuppi, Felix5.6g5.1kcal0.1g1.2g0g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)101g133kcal12.2g75.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana438g641kcal52.8g158.6g27g0g
Valittu annoskoko219g321kcal26.4g79.3g13.5g0g
Annoskoko puolitettuna110g160kcal13.2g39.7g6.8g0g
Arvot/100g100g147kcal12.1g36.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821