Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g56g83kcal11.4g1g3.7g0g
Fetajuusto (Pirkka)28g77kcal4.5g0.3g6.5g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)11g3.4kcal0.1g0.5g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 11g44kcal0.2g0.2g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g504kcal34.6g21.4g30.4g1.8g
Valittu annoskoko220g252kcal17.3g10.7g15.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna110g126kcal8.7g5.4g7.6g0.5g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772