(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herkkusieni säilyke 22g3.7kcal0.5g0g0.1g0.5g
Paprika punainen 17g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Smetana, rasvaa n. 40 % 11g44kcal0.2g0.2g4.7g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton14g25kcal0.6g0.8g2.1g0.6g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g23g26kcal0.5g0.9g2.3g0g
Tonnikala öljyssä 54g103kcal14.7g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g457kcal37.4g9.2g28.8g5.8g
Valittu annoskoko220g228kcal18.7g4.6g14.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna110g114kcal9.4g2.3g7.2g1.5g
Arvot/100g100g104kcal8.5g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233