Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis75g84kcal16.5g0g2.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz6.6g6.7kcal0.1g1.6g0g0.1g
Sinappinen salaatinkastike pirkka2.8g9kcal0.3g0.2g0.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 122g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g281kcal35.4g12.8g10.2g1g
Valittu annoskoko220g141kcal17.7g6.4g5.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna110g70kcal8.9g3.2g2.6g0.3g
Arvot/100g100g64kcal8.1g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859