Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.7g0g8.5g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)63g19kcal0.6g3.8g0.1g0.6g
Spagetti, Barilla28g96kcal3.3g19.9g0.4g0.8g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaattisalsa 3.7g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g523kcal26.8g53.8g22.2g5g
Valittu annoskoko219g261kcal13.4g26.9g11.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna110g131kcal6.7g13.5g5.6g1.3g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.3g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704