Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g121g72kcal1.8g15.7g0.1g1.1g
Nakki, keskiarvo 50g117kcal5.7g0.6g10.3g0g
Kananmuna, paistettu 28g56kcal3.5g0.1g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g632kcal22.4g34g45g2.6g
Valittu annoskoko220g316kcal11.2g17g22.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna110g158kcal5.6g8.5g11.3g0.7g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094