Juustoinen kasvis-anjoviskastike

Suikaloi kesäkurpitsa sekä porkana ja hienonna sipuli.

Pane kasvikset kattilaan ja kaada tomattimurska pälle.

Purista kattilaan valkosipulinkynnet ja lisää valutetut anjovikset, laakerinlehti, sekä timjami.

Kuumenna ja anna kiehua hiljaleen sakeaksi.

Lisää loput mausteet ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi.

Tarjoa spagetin kanssa.

Aivan mainio ruoka tosin hieman erikoinen mutta maukas!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Porkkana 14g4.7kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli 12g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska 400g tölkki (Euroshopper), annos 400g88g16kcal0.9g3g0.1g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)14g18kcal1.3g0.4g1.1g0g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 22g38kcal1.7g0.5g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g196kcal9.8g15.4g9.6g3.2g
Valittu annoskoko220g98kcal4.9g7.7g4.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna110g49kcal2.5g3.9g2.4g0.8g
Arvot/100g100g45kcal2.2g3.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107804