Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g11g35kcal0.9g7.4g0.2g0.8g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g11g40kcal0.8g8.3g0.3g0.4g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan16g58kcal1.4g12.5g0g0.2g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g6.1g7.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkoviini kuiva 38g26kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g365kcal7.4g60.2g4.6g3.8g
Valittu annoskoko220g183kcal3.7g30.1g2.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna110g91kcal1.9g15.1g1.2g1g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275