Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 56g60kcal13g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g28g20kcal0.7g4.7g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Timjami 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Punaviini 14g10kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g4.2g4.8kcal0g1g0g0g
Ruusukaali 56g14kcal0.8g1.1g0.3g1.4g
Pinaatti 56g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g267kcal31.4g15.2g5.4g4.8g
Valittu annoskoko220g133kcal15.7g7.6g2.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna110g67kcal7.9g3.8g1.4g1.2g
Arvot/100g100g61kcal7.2g3.5g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680