Juustoinen nakkikeitto

Laita vettä noin 1,5 litraa ja mausteet kattilaan.

Kiehauta-
Lisää pilkotut kasvikset kattilaan( jätä peruna ja parsa viimeiseksi annan kiehua muiden noin 5 minuuttia)
Lisää viimeisenä nakit ja ja sultajuusto.

Tuoretta persiljaa lautaselle ja nam.
( Hellapoliisin ohjetta mukaillen poimittu)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Beachlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka8.8g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Palsternakka 25g16kcal0.1g3g0.1g1.1g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Juuriselleri 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl25g7.5kcal1.2g0.5g0.1g0.4g
Sipuli (käsittelemätön)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)38g88kcal4.2g0.2g7.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g3.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g462kcal24g26.2g26.8g7.4g
Valittu annoskoko220g231kcal12g13.1g13.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna110g116kcal6g6.6g6.7g1.9g
Arvot/100g100g105kcal5.5g6g6.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397566